Moja Afrika

Individualni polasci

1. DAN – LIVINGSTONE

Po dolasku u zračnu luku Livingstone transfer do hotela Royal Livingstone.

Hotel Royal Livingstone luksuzno se proteže duž obale rijeke Zambezi u Nacionalnom parku Mosi-Oa-Tunya. Sastoji se od 17 zgrada u kolonijalnom stilu s raskošnim verandama koje pružaju pogled na prekrasno uređene vrtove. U sklopu hotela nalazi se bazen koji vizualno spaja rijeku s terasama hotela. Svaka soba ima klimatizaciju, terasu, satelitsku TV, minibar, aparat za čaj i kavu.

2. DAN – VIKTORIJINI SLAPOVI

Doručak u hotelu. Razgled Viktorijinih slapova.

Nakon doručka odlazak na obilazak slapova uz pratnju vodiča. Viktorijini slapovi ili Mosi-oa-Tunya (Dim koji grmi), su slapovi na rijeci Zambezi, na granici između Zambije i Zimbabwea. Jedni su od najvećih i najspektakularnijih slapova na svijetu. Široki su preko 1,5 km s padom od 128 metara. Otkrio ih je škotski istraživač David Livingstone, kao prvi zapadnjak koji je posjetio područje 1855., te ih je nazvao po britanskoj kraljici Viktoriji. Nalaze se na teritoriju nacionalnih parkova Mosi-oa-Tunya National Park u Zambiji i Victoria falls National Park u Zimbabweu. Jedna su od najvećih turističkih atrakcija na jugu Afrike i upisani su na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Africi 1989. godine.

Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN –  SUNDOWNER CRUISE

Doručak u hotelu. Izlet brodom kroz Mosi – oa – Tunya nacionalni park.

Izlet brodom je moguć sredinom jutra, tijekom ručka i predvečer, u vrijeme zalaska sunca.

Povratak u hotel i noćenje.

 

4. DAN – CHOBE CHILWERO LODGE

Doručak u hotelu. Transfer iz hotela Royal Livingstone do Chobe Chilwero.

Duboko u srcu divljine Botswane smješten je Chobe Chilwero Lodge s luksuznim kolibama koje imaju vlastitu kupaonicu, privatni vrt i terasu s pogledom na veličanstvenu rijeku Chobe. Iako se nalazi u Botswani, ovaj mali, intimni lodge nudi jednostavan pristup Zambiji i svjetski poznatim Viktorijinim slapovima.

Slobodno popodne. Večera u hotelu. Noćenje.

Chobe Chilwero uključuje: sve obroke, sve aktivnosti, ulaznice, uslugu pranja rublja, hitnu medicinsku evakuaciju, sva pica (alkoholna ili bezalkoholna osim premium brendova) i povratni transfer od zračne luke Kasane do Chobe Chilwero Lodge-a.

5. DAN – CHOBE CHILWERO LODGE

Doručak u hotelu. Slobodan dan prema vlastitim željama. Ručak i večera u hotelu. Noćenje.

 

6. DAN – KASANE – BAINES

Doručak u hotelu. Transfer do aerodroma,  polazak aviona prema Bainesu.

Baines kamp smješten je u samom srcu netaknute prirode Botswanine Okavango Delte.

U sklopu kampa nalazi se svega 5 luksuznih apartmana, te je svaki apartman podignut nekoliko metara iznad zemlje radi boljeg pogleda.

7. DAN – BAINES CAMP

Doručak u hotelu. Slobodan dan prema vlastitim željama. Ručak i večera u hotelu. Noćenje.

 

8. DAN – BAINES – MAUN

Doručak u hotelu. Transfer do aerodroma, polazak aviona prema Maunu.

 

INFORMATIVNA CIJENA PO OSOBI (BAZIRANO NA 2 OSOBE U 1/2 SOBI): 31.873,00 KN

Cijena izrađena na dan 28.10.2014. po srednjem tečaju HNB-a.

 

Cijena uključuje:

3 noćenja s doručkom u hotelu Royal Livingstone u Luxury Twin Room,  2 noćenja u Chobe Chilwero Lodge-u sa svim obrocima, aktivnostima i pićem, 2 noćenja u Baines kampu sa svim obrocima, aktivnostima i pićem, transfer zračna luka – hotel, transfer iz hotela Royal Livingstone- Chobe Chilwero, domaći let – Kasane-Baines, let Baines – Maun, izlet na Vikotrijine slapove, izlet brodom kroz Mosi – oa – Tunya nacionalni park.

Chobe Chilwero uključuje: sve obroke, sve aktivnosti, ulaznice, uslugu pranja rublja, hitnu medicinsku evakuaciju, sva pica (alkoholna ili bezalkoholna osim premium brendova).

Cijena ne uključuje:

Smještaj koji nije naveden u programu, sve letove, hranu i pića koja nisu navedena u ponudi, aktivnosti koje nisu navedene u ponudi, osobne predmete, napojnice i putno osiguranje i povratni transfer od zračne luke Kasane do Chobe Chilwero Lodge-a.