Baranja & Srijem

Baranja i Srijem – vikend za prijatelje i užitak

Mirisni vinogradi, tradicija podruma, pogled koji puca prema zlatnim ravnicama, ugodno druženje uz specijalitete srdačnih Srijemaca i Baranjaca – možete li zamisliti ugodniji vikend. Ugođaj za opuštanje i zabavu, doživljaj za pamćenje.

1. dan: Zagreb – Ilok

Polazak iz Zagreba u 8.00 sati s Autobusnog kolodvora. Dolazak u popodnevnim satima u Ilok. Uz pjenušac Princeps slijedi obilazak imanja Principovac te ručak. Nakon ručka polazak u organiziranu vožnju turističkim vlakićem ”Traminac express” iločkom vinskom cestom. Nastavak vožnje kroz grad Ilok, te smještaj u TN Stari podrum 3*. Slobodno vrijeme za posjet muzeju grada Iloka ili šetnju. Obilazak vinskih podruma uz stručno vođenje enologa i degustaciju 3 vrhunska vina. Večera i druženje uz tamburaše u restoranu Stari podrum. Noćenje.

2. dan: Ilok- Belje – Zagreb

Doručak. Slobodno vrijeme za jutarnju kavu. Vožnja prema Belju. Obilazak započinje u vinogradu Vidikovac na Banovom brdu koji je okružen milijunima čokota vinove loze i pravo je mjesto za predah i uživanje u pogledu na rodne vinograde i Hrvatsko Podunavlje. Obilazak podruma Belje uz degustaciju 3 vrhunska vina. Ručak u restoranu Kormoran. U kasnijim popodnevnim satima polazak za Zagreb.

Aranžman uključuje:

noćenje s doručkom u 1/2 sobi u TN Stari podrum 3*, organizirani prijevoz luksuznim minibusom (max 26 osoba), piće dobrodošlice u Principovcu, ručak u 3 slijeda u Principovcu, 2 obilaska vinskih podruma uz stručno vođenje enologa i degustaciju 3 vrhunska vina u podrumima Belje i Iločkim podrumima, večera u 3 slijeda uz tamburaše u Starom podrumu, ručak u 3 slijeda u Kormoranu, jamčevinu i organizaciju putovanja. Pića uz ručkove i večere nisu uključena u cijenu.

Minimum prijavljenih putnika 20