Istria Balloon Experience

Ekskluzivni doživljaj koji će vam doslovno oduzeti dah i upotpuniti svaki doživljaj odmora dizanjem u visinu i pogledom na Jadransko more, u kontrastu s predivnim istarskim poluotokom, iz ptičje perspektive.
Istraživačka avantura počinje na mjestu polijetanja s timom nekih od najiskusnijih pilota balona u ovom dijelu Europe Zakoračiti ćete u svijet balona na vrući zrak, lagano lebdeći ljetnim nebom i uživajući u nevjerojatnim pogledima na povijesne srednjovjekovne gradiće Motovun, Buje i Brtoniglu, kao i na mnoga sela smještena u zelenom krajoliku unutrašnjosti. Fotografirajte izvrstan prizor pogleda na Umag i bez napora lebdite iznad predivne regije vina i tartufa, promatrajući kontrast između istarskih brežuljaka i privlačne blage obale. Nakon dolaska, ima li boljeg načina za dobrodošlicu pri povratku na tlo od fantastičnog Champagne doručka ili užine? Uz to, dobit ćete i personaliziranu potvrdu o letu balonom.
Bilo da je u pitanju četveročlana obitelj, skupina prijatelja ili možda nešto intimnije s privatnim VIP doživljajem za dvoje, kući ćete ponijeti doživljaj Istre koji ćete zauvijek pamtiti.