O NAMA

DSC_0105-izrezana

Dragi prijatelji putovanja,

Dnevnik putovanja iliti Carnet de Voyage ime je nove turističke agencije u centru Zagreba.
Kako i samo ime kaže ideja je kreirati drugačija putovanja, putovanja koja želite pamtiti i pohraniti u vaš dnevnik. Kreiranje kratkih ali slatkih vinskih tura, kuharskih radionica, zabavnih šoping putovanja u stilu “shop till u drop”, veselih proslava … i još mnoga toga pazeći uvijek na svaki detalj.
Dnevik putovanja je otvorio prvu stranicu, posjetite nas u našoj agenciji Petrinjskoj 38 a mi ćemo napraviti sve što je u našoj moći kako bi Vaše putovanje bilo uzbudljivo, ugodno i bezbrižno.

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Katarina Marić
Direktorica

NAŠ TIM

Katarina Marić, Ivana Crnički, Irena Ivanišević, Ivana Uršić

 

Aleksandra Uhernik Đurđek

Naša vanjska suradnica za organizaciju i koordinaciju s više od 20 godina iskustva u organiziranju poslovnih skupova i posebnih događanja diljem Hrvatske. Aleksandrino profesionalno iskustvo je neosporivo, a osobita strast su joj insentivi. Budući da govori nekoliko stranih jezika, Aleksandra je i licencirani turistički vodič za posebne interesne skupine i zahtjevne poslovne ljude.
Članstvo u raznim profesionalnim udruženjima i široka paleta poznanstava omogućila joj je da realizira svaki naizgled nemogući zahtjev klijenta. Veliki je obožavatelj kuhanja i poznavatelj vina, čime se bavi u slobodno vrijeme.

Irena Ivanišević

Irena je svoje dugotrajno zanimanje za turizam nedavno ostvarila u poslovnom smislu pridruživši se našem timu. Putovanja svijetom dala su joj perspektivu kako idealno putovanje treba izgledati, što uspješno prenosi na organizaciju putovanja. Voli proučavati kulture i običaje različitih naroda, a u prilog tome govori i njezino poznavanje 3 jezika.  Želja joj je posjetiti što više europskih destinacija.

Ivana Crnički

Ivana se pridružila našem timu stručnjaka kao Sales Manager sa 7 godina iskustva u turističkom poslovanju sa luksuznim i VIP gostima. Radila je sa individualnim gostima i grupama, te ima bogato znanje o luksuznim jahtama. Njeni omiljeni gradovi su Beč tijekom božićnog vremena te Barcelona za nezaboravan shopping. Ivana govori savršeno engleski i španjolski, vrlo je posvećena svom poslu i uvijek je spremna za nove izazove.

Ante Carić

Poznati hrvatski kolumnist časopisa Storybook, koji čini dio našeg tima kao licencirani turistički vodič, specijaliziran za Dalmatinsku regiju. Ante će Vas jednostavno osvojiti svojim šarmom i pružiti Vam kraljevski tretman. Putujući s njim otkrit ćete Hrvatsku iz jedne sasvim drugačije perspektive, zahvaljujući njegovom besprijekornom poznavanju povijesti, umjetnosti i kulture.

Kora Demel Zadro

Arhitektica koja je kao kreativna direktorica radila na mnogobrojnim događanjima i izložbama diljem Hrvatske i Europe. Ima nevjerojatnu sposobnost da svaki događaj pretvori u magičan i jedinstven doživljaj. Bilo da se radi o velikom, tematskom, privatnom događaju ili prestižnoj, međunarodnoj, poslovnoj konferenciji, njezin profesionalizam će Vas ostaviti bez daha.
Kora je također odgovorna i za uređenje interijera Dnevnik putovanja prostora u kojem je užitak raditi svaki dan.

Borna Demel

Profesionalni akademski slikar pridonio je web stranici i imidžu Dnevnika putovanja svojim prekrasnim ilustracijama Hrvatske, koje je posebno naslikao za nas. Borna, poznati umjetnik, obogatio nas je ne samo svojim rukotvorinama već i svojim poznanstvima iz svijeta hrvatske umjetnosti.

Hrvoje Bušić

Web dizajner i fotograf koji je omogućio da web stranica i dizajn Dnevnika putovanja zažive. Njegove izvanredne fotografije i predan rad čine nas ponosnima na našu web stranicu.
Hrvoje je također i profesionalni pilot, što može biti korisno i zanimljivo našim zahtjevnijim klijentima. Njegove ostale radove provjerite na Leti Leti