Velden, Austrija

Schlosshotel Velden*****

Objekt Schlosshotel Velden član je Vodećih hotela svijeta, a nalazi se na obali Vrbskog jezera, na samo nekoliko koraka od kockarnice. Objekt obuhvaća nagrađivan spa centar Acquapura s pogledom na grad i jezero, modernu teretanu, unutarnji bazen i prostran vrt s novim vanjskim bazenom. U ljetnim mjesecima klub Beach ima privatan pristup jezeru. Medicinski spa centar obnovljen je u jesen 2013. godine, a u ponudi ima brojne zdravstvene tretmane poput kirurgije za uljepšavanje i protiv starenja.

U prostranim se sobama povijesni karakter spaja s modernim uređenjem, a sadržaji uključuju TV ravnog ekrana, mini bar i zaslon osjetljiv na dodir pokraj kreveta. Gosti se mogu opustiti u elegantnom baru Schloss s otvorenim vinskim podrumom. Čaj, kava i sokovi dostupni su u knjižnici koja nudi izbor međunarodnih knjiga, novina i časopisa.

U cijelom hotelu na raspolaganju je besplatni bežični pristup internetu. Gostima je prije i tijekom boravka dostupan osobni asistent kojemu se mogu obratiti sa svim zahtjevima. Na pultu za organizaciju izleta moguće je dogovoriti jednodnevne obilaske ili unajmiti automobil. Hotel također obuhvaća poslovni centar, parkiralište u garaži i privatnu marinu za najviše 15 jahti.