EC Brighton

Tečaj engleskog jezika za mlade od 10-17 godina

   Grupni polazak: 31.07.-13.08.2016.


Škola:

Škola EC jedna je od najvećih i najcjenjenijih škola za učenje engleskog jezika, kako za mlade tako i za odrasle, u cijelom svijetu. U 5 zemalja posjeduje sveukupno 21 školski centar, a uz to, tijekom ljetnih mjeseci organizira velik broj ljetnih programa za polaznike od 10 do 17 godina. Živahni Brighton, gradić na engleskoj obali, prekrasno je mjesto za učenje engleskog jezika. Uzbudljiv program i smještaj u sveučilišnom kampusu pruža svakom polazniku iskustvo privremenog studentskog života. Kampus The Hub jepotpuno nov i pripada University of Brighton. U sklopu kampusa nalaze se studentske rezidencije, učionice, restoran i brojni studentski sadržaji. Besplatni wi-fi dostupan je u svim prostorima. Na 10 minuta lagane šetnje nalazi se Stanmerk Park gdje će se održavati poslijepodnevne sportske aktivnosti poput nogometa, odbojke i sl. London je udaljen svega 1,5 h vožnje od Brightona i tijekom 2-tjednog boravka će zasigurno biti organiziran izlet u London.

Smještaj:

Smještaj je organiziran u rezidenciji u sklopu kampusa, u modernim jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom. Obroci (doručak, ručak, večera) su uključeni. Tijekom vikenda, umjesto ručka poslužuje se lunch paket. Za doručak se poslužuje širok izbor žitarica, croissanta, jogurta, voća, čajeva, voćnih sokova itd. Za ručak se poslužuje jedan ili dva topla jela (mogućnost izbora, dostupan menu za vegetarijance). U sklopu kampusa nalazi se i praonica rublja (na kovanice). Posteljina je osigurana i biti će promijenjena jednom tjedno. Obavezno ponijeti ručnike!

Nastava:

Nastava se sastoji od 20 školskih sati tjedno. Nastavni sat traje 45 minuta. Nastava će najvjerojatnije biti jedan tjedan ujutro, jedan tjedan poslijepodne. Nastava je usmjerena na poboljšanje jezičnih vještina i fokusira se na nekoliko područja: čitanje, pisanje, slušanje te posebice na konverzacije kako bi svaki polaznik napredovao u tečnosti. Prvi dan, biti će organizirano testiranje kako bi se polaznici svrstali u odgovarajuće grupe prema pokazanom znanju i dobi.

Izleti i slobodne aktivnosti:

Tijekom 2-tjednog boravka, na tjednoj bazi organizirano je 5 poludnevnih aktivnosti i 4 večernje aktivnosti. Također će biti organiziran 1 cjelodnevni izlet. Primjeri poludnevni aktivnosti koje se organiziraju: sportske aktivnosti u Stanmber Park, posjet dvorcu Arundel, obilazak Kraljevskog paviljona – orijentalne palače koju je dao izgraditi George IV., posjet aquariumu, izlet u Chichester i sl. U večernjim satima organiziraju se filmske večeri, karaoke, EC tematske večeri itd.


FM cijena  2-tjednog aranžmana: 19.990 kn I redovna cijena: 20.590 kn

FM cijena vrijedi za uplate do 15.04.2016. ili do popunjenja mjesta po ponudi.

 

Cijena uključuje: 20 školskih sati nastave tjedno (1 školski sat = 45 minuta) u grupama do max. 15 polaznika, smještaj u kampusu zatvorenog tipa u modernim jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona, paket dobrodošlice, nastavne materijale, prijemni ispit, certifikat po završetku tečaja, 24-satni nadzor i asistencija osoblja škole EC, program slobodnih aktivnosti (5 poludnevnih aktivnosti tjedno, 4 večernje aktivnosti tjedno i 1 cjelodnevni izlet), Kompasovog pratitelja putovanja iz Zagreba, zrakoplovnu kartu Zagreb – London – Zagreb, pristojbe zračnih luka (1.050 kn, podložne promjenama), transfer na relaciji zračna luka Heathrow – škola – zračna luka Heathrow, organizaciju putovanja, jamčevinu

Cijena ne uključuje: putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja

Obavezna doplata na licu mjesta:  tijekom boravka u Brightonu polaznici moraju nabaviti kartu za lokalni prijevoz – cca 25 GBP tjedno
Red letenja:
31.7. – BA 849; Zagreb – London; polazak u 12.40, dolazak u 14.10

13.8. – BA 848; London – Zagreb; polazak u 8.30, dolazak u 11.50

Pristojbe zračnih luka uključene su u cijenu aranžmana. Na dan izrade programe pristojbe su iznosile 1.050 kn te se podložne promjenama. Točan iznos pristojbi određuje se na dan izdavanja zrakoplovnih karata, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe, karte se izdaju za sve putnike u jednom danu cca 14-7 dana prije putovanja.