Dubrovnik Incentive

1. Dan

Dolazak u zračnu luku u Dubrovniku. Kraći transfer do luke u Cavtatu, te ukrcaj na tradicionalni brod. Vožnja od Cavtata do stare jezgre grada Dubrovnika uz piće dobrodošlice i aperitive. Razgledavanje grada Dubrovnika – tajni itinerer posebno osmišljen za grupu, koji uključuje snack iznenađenja i piće na posebnim lokacijama. Ručak u jednom od najpoznatijih ribljih restorana u Dubrovniku. Smještaj u hotelu Villa Dubrovnik s poklonom dobrodošlice (tradicionalo piće prošek i tradicionalni slatkiši).Večera u restoranu hotela s prekrasnim pogledom na grad.

2. Dan

Doručak u hotelu. Oko 10:00h izlet s brodom na otok Mljet. Odmor u zaljevu Saplunara na otoku Mali Mljet s najvećom pješčanom plažom u južnoj Dalmaciji. U 13:30h dolazak u selo Pomena i posjet Nacionalnom Parku Mljet (po izboru). Ručak u tradicionalnom, lokalnom restoranu. Polazak s Mljeta u 17:00h, te dolazak u Dubrovnik u 19:00h. Večera u restoranu hotela ili u Starom gradu.

3. Dan

Doručak u hotelu i oko 9:00h odlazak na jeep-safari avanturu. Dolazak u kraj Velji Do u 09:30h, vožnja kroz dolinu Konavla prema moru, prolazak kroz sela Komaji i Popovići i spuštanje prema Konavoskom polju. Dolazak u mjestašce Molunat u 11:30h, slobodno vrijeme za plivanje i individualne aktivnosti.
Ručak u obiteljskoj kući Šapro i u 14:45h polazak za Dubrovnik. Poslijepodne slobodno za vlastite programe.
U 19:00h kokteli na terasi hotela, te odlazak na gala večeru u Kneževom dvoru, koji je nekada bio centar vlade Dubrovačke Republike. Danas je njegov atrij jedan od najljepših ambijenata u kojem se održavaju koncerti klasične i komorne glazbe i gala eventi, a zgrada Kneževog dvora je kulturno-povijesni muzej u sklopu Dubrovačkih muzeja.