Embassy Summer London – Mile End, Queen Mary University

Tečaj engleskog jezika za mlade od 12-17 godina  

  

Grupni polasci: 28.6.2015.-12.7.2015., 19.7.-2.8.2015.

 

Škola:

Ljetna škola EMBASSY CES LONDON MILE END organizira se u sklopu campusa QUEEN MARY, UNIVERSITY OF LONDON, koji se nalazi u dijelu Londona koji se zove Mile End, u blizini Regent’s Canala, 5 minuta hoda od stanica podzemne željeznice Mile End i stanice Stepney Green (II zona). Do samog središta Londona stiže se za oko 15-ak minuta vožnje podzemnom željeznicom. Sve učionice su prostrane i moderno uređene. U campusu se nalazi i kantina u kojoj se poslužuju svi obroci, zatim mala trgovina, banka, praonica rublja, caffee/snack bar, te prostrani vrt. Internet caffee nalazi se u blizini campusa.

Smještaj:

Polaznici su smješteni unutar campusa. Smještaj je u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona (tijekom tjedna svi obroci su u školskom restoranu unutar campusa, a subotom i nedjeljom za ručak se dobiva lunch paket). Rezidencija se dijeli na blokove, i svaki blok sastoji se od 7-9 jednokrevetnih soba i u sklopu 1 bloka nalazi se odlično opremljena kuhinja. Obavezno ponijeti ručnike!

Nastava:

Odvija se u campusu, a sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika.

Izleti i slobodne aktivnosti:

Tijekom boravka od 2 tjedna organizirana su 2 cjelodnevna izleta (ili Brighton ili Oxford ili Cambridge ili Cantebury), zatim 4 posjeta tjedno muzejima ili atrakcijama u središtu Londona (prijevoz javnim gradskim prijevozom uključen u cijenu) i sportske aktivnosti (nogomet, košarka, odbojka). Također, organizirane su i večernje aktivnosti, kao što su „internacionalna večer“, disco, kviz, večer uz film, karaoke, „Jack the Ripper Walk“ i mnoge druge.

 

FM cijena 2-tjednog aranžmana za polazak 28.6.2015.: 17.190 kn I redovna cijena: 17.790 kn

FM cijena 2-tjednog aranžmana za polazak 19.7.2015.: 17.590 kn I redovna cijena: 18.190 kn

FM cijena vrijedi za uplate do 60 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta po ponudi.


Cijena uključuje: 20 školskih sati tjedno, nastavni materijal, prijemni ispit, potvrdu o pohađanju tečaja, smještaj u jednokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi punog pansiona, program društvenih i sportskih aktivnosti, 1 cjelodnevni izlet tjedno, 4 posjeta muzejima ili atrakcijama Londona tjedno (1 ulaznica tjedno uključena u cijenu za neki od lokaliteta: St. Paul’s Cathedral, River Cruise, Shakespeare’s Globe ili Tower Bridge, ostale ulaznice uz doplatu na licu mjesta), lokalni prijevoz (podzemna željeznica) 4 x tjedno, 24-satni nadzor osoblja škole, zrakoplovnu kartu Zagreb-London-Zagreb, zrakoplovne pristojbe (1.050 kn, podložne promjenama), prijevoz zračna luka-škola-zračna luka, jamčevinu, pratitelja putovanja iz Zagreba za min. 10 polaznika

Cijena ne uključuje: putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja
Informativne cijene izleta & ulaznica:
Izlet u Windsor Castle cca 32 GBP, u Thorpe Park cca 40 GBP, u Hampton Court Palace 32 GBP, u Kew Gardens 15 GBP, ulaznica u muzej Madame Tussauds cca 16-19,5 GBP, London Eye cca 10-16 GBP, IMAX Cinema cca 8 GBP, kazalište od 26 GBP, Tower of London cca 15-20 GBP.
Važne napomene: Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 30 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena. Za izgubljeni ključ plaća se naknada u iznosu od 20 GBP.

 

Red letenja:

BA 849; Zagreb – London; polazak u 12.40, dolazak u 14.10

BA 848; London – Zagreb; polazak u 08.30, dolazak u 11.50

 

Pristojbe zračnih luka uključene su u cijenu aranžmana. Na dan izrade programe pristojbe su iznosile 1.975 kn te se podložne promjenama. Točan iznos pristojbi određuje se na dan izdavanja zrakoplovnih karata, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe, karte se izdaju za sve putnike u jednom danu cca 14-7 dana prije putovanja.