DID DEUTSCH INSTITUT MUNCHEN

Tečaj njemačkog jezika za mlade 14-17 godina

Grupni polazak: 26.6.-9.7.2016.

 

Škola: Nakon odličnog uspjeha s ljetnim školama u Berlinu, Beču i Frankfurtu, DID DEUTSCH INSTITUT je 2015. godine otvorio i ljetnu školu njemačkog jezika u Münchenu. Nastava i smještaj organizirani su u sklopu hostela A&O, koji je udaljen 10 minuta vožnje javnim prijevozom od Marienplatza i glavne trgovačke ulice (6 stanica). Sobe su dvokrevetne i četverokrevetne, moderno opremljene, s vlastitom kupaonicom. Polaznicima je na raspolaganju besplatni priključak za internet, stol za bilijar, stol za stolni nogmet i sl. Glavni željeznički kolodvor udaljen je 7 minuta tramvajem od škole, što je odlična polazna točka za brojne turističke atrakcije u okolici Münchena (npr. dvorac Neuschwanstein, skakaonica GarmischPartenkirchen, slikoviti gradići poput Ulma i Augsburga). Tijekom 2-tjednog boravka svakako ćete otići u obilazak Olimpijskog parka, Engleskog vrta i sličnih atraktivnih znamenitosti glavnoga grada Bavarske.

Smještaj:Smještaj je osiguran u rezidenciji, u sklopu škole, u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama (vlastita kupaonica) na osnovi punog pansiona. U sklopu rezidencije je i praonica rublja. Posteljina i ručnici su osigurani!

Nastava:

Sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika (prosjek je 10-12 polaznika). Važno: tečaj nije prilagođen apsolutnim početnicima!

Izleti i slobodne aktivnosti:

U poslijepodnevnim satima, nakon nastave, svakog su dana organizirane aktivnosti koje je obavezno pohađati. Polaznici mogu birati žele li se pridružiti jednoj od sportskih aktivnosti, obilasku gradskih znamenitosti ili jednoj od zanimljivih kreativnih radionica. Večernji sati su također ispunjeni bogatim programom, koji se može odvijati u školi (npr. disco večer, roštilj) ili izvan nje (obilazak grada). Subota je rezervirana za cjelodnevni izlet, a nedjelja za odmor, vlastite aktivnosti ili dodatni izlet/obilazak grada. Kod onih aktivnosti koje se odvijaju izvan škole, lokalni prijevoz je uključen u cijenu.

 

FM cijena (smještaj u četverokrevetnim sobama): 12.390 kn I redovna cijena: 12.690 kn

FM cijena (smještaj u dvokrevetnim sobama).: 13.690 kn I redovna cijena: 13.990 kn

FM cijena vrijedi za uplate do 15.04.ili do popunjenja mjesta po ponudi.


Cijena uključuje: 20 školskih sati nastave tjedno (1 školski sat = 45 minuta), nastavni materijal, prijemni ispit, potvrdu o pohađanju tečaja, smještaj u dvokrevetnim/ četverokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi punog pansiona, program svakodnevnih društvenih i sportskih aktivnosti, te svakodnevni obilasci Münchena, kartu za lokalni prijevoz, 24-satni nadzor osoblja škole, prijevoz autobusom/vlakom Zagreb – München – Zagreb (redovna linija), prijevoz autobusni/ željeznički kolodvor – škola – autobusni/željeznički kolodvor, pratitelja putovanja iz Zagreba za min. 10 polaznika, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja, doplatu za intenzivni tečaj (4 dodatna sata nastave tjedno) – 790 kn

Važne napomene: Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 50 EUR koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena.