DID DEUTSCH INSTITUT BEČ

Tečaj njemačkog jezika za mlade 14-17 godina

      Grupni polazak: 3.7. – 16.7.2016.


Škola:

DID Deutsch Institut, nakon odličnog iskustva sa ljetnom školom u Berlinu, 2013. je otvorio novu školu u samom središtu Beča. Škola i rezidencija se nalaze u samom središtu grada (u sklopu hotela A&O). Škola raspolaže sa svjetlim prostranim učionicama koje su vrlo moderno opremljene, rezidencija se nalazi na zadnja 2 kata zgrade, a u sklopu škole je i restoran – kantina, caffe bar sa velikom krovnom terasom (koristi se i za večernje aktivnosti, za disco, karaoke, filmske večeri…), veliki prostrani vrt, a u prizemlju je i velika recepcija koja služio kao dnevni boravak.

Smještaj:

Smještaj je osiguran u rezidenciji, u sklopu škole, u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama (vlastita kupaonica) na osnovi punog pansiona. U sklopu rezidencije je i praonica rublja. Posteljina i ručnici su osigurani!

Nastava:

Sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika (prosjek je 10-12 polanika). Važno: tečaj nije namijenjen za apsolutne početnike!

 

Izleti i slobodne aktivnosti:

Škola organizira svakodnevne sportske aktivnosti i razglede grada, tjekom tjedna, nakon nastave, a vikendom cjelodnevne razglede grada. Organizirani su i posjeti muzejima i atrakcijama kao što su: Dvorac Belvedere, Dvorac Schönbrunn, prirodoslovni muzej, muzej Prater, muzej Madame Tussaud’s, odlazak u park Prater, cjelodnevni izlet u Salzburg, ili Schneeberg, ili Neusiedler See i dvorac Esterhazy… Navečer su organizirane aktivnosti kao što su sportske večeri, karaoke, disco, kino, cabaret show, talent show, odlazak u kino, ili na kuglanje. Od sportskih aktivnosti škola organizira natjecanje u odbojci na pijesku, nogometu, košarku, odlazak na plivanje i sl.

 

FM cijena 2-tjednog aranžmana (smještaj u četverokrevetnim sobama): 12.190 kn I redovna cijena: 12.690 kn

FM cijena 2-tjednog aranžmana (smještaj u dvokrevetnim sobama).: 13.490 kn I redovna cijena: 13.990 kn

FM cijena vrijedi za uplate do 60 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta po ponudi.

 

Cijena uključuje: 20 školskih sati nastave tjedno (1 školski sat = 45 minuta), nastavni materijal – školske knjige, prijemni ispit, potvrdu o pohađanju tečaja, smještaj u dvo/četverokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi punog pansiona, program svakodnevnih društvenih i sportskih aktivnosti, te svakodnevni obilasci Beča, 24-satni nadzor osoblja škole, prijevoz vlakom Zagreb-Beč-Zagreb, prijevoz željeznička stanica-škola-željeznička stanica, pratitelja putovanja iz Zagreba, jamčevinu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje: putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja, doplatu za intenzivni tečaj (4 dodatna sata nastave tjedno) – 790 kn

 

Važne napomene: Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 50 EUR koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena.