EVENTI

Oslanjajući se na dugogodišnje bogato iskustvo članova svoga tima u organizaciji evenata i insetiv putovanja, Dnevnik putovanja otvara još jednu posebnu stranicu. Događanja koja postaju doživljaji za pamćenje, a jedino ograničenje je budžet.

PRIVATNI EVENTI

Od rođandanskih proslava, godišnjica, do vjenčanja i ostalih važnih događaja, od koncepta do besprijekorne izvedbe, Dnevnik putovanja pruža klijentima evente koji pretvaraju svaki san u stvarnost.

POSLOVNI / KORPORATIVNI EVENTI

Osmišljavamo izuzetne i jedinstvene evente kako bi naši klijenti osjetili da su posebni. Ugled smo stekli zahvaljujući našem velikom iskustvu i mogućnosti da stvorimo različite evente ovisno o prigodi. Od odabira mjesta događaja, hrane, do odabira prikladnog oblika zabave, naša pažnja na detalje će osigurati da Vaš event bude ”skrojen” baš po Vašoj mjeri.

INSENTIVI

Razvijamo i planiramo insentiv putovanja zajedno s Vama i u skladu s Vašim očekivanjima – bilo da se radi o luksuznim programima, boravku u prirodi uz manje ili više avanturističkih detalja – uvijek s dodirom ekskluzivnosti s detaljima usklađenim s tradicijom i kulturom destinacije u koju se putuje.